Deli z drugimi

Briška poroka: Manufaktura se predstavi

manufaktura trgovina

Prelepa poročna obleka neveste je na poročni dan prava paša za oči. Vendar ne smemo pozabiti tudi na ženina, ki sije v svojem prekrasnem suknjiču in dodatki, ki dopolnjujejo skupni poročni in nevestin stil. Dober suknjič in telirane hlače se hitro razlikujejo od cenenega, zato je dobro, da dodaten čas posvetimo tudi ženinovi opravi ter njegovim pričam. Moška obleka mora biti kvalitetna in telirana, da se lepo poda postavi in izpopolni celoten izgled. Moški vidik visoko ceni Manufaktura, ki že vrsto let skrbi za popoln izgled moškega.

manufaktura moska modra obleka benvenuto

Manufaktura in Briška poroka

Za letošnji zmagovalni par Briške poroke bo poskrbela Manufaktura. Oblekli bodo Miha Vodičarja, ki so bo poročil v Goriških Brdih s Kristino Pangos. Manufaktura s svojo dolgoletno in bogato tradicijo že vrsto let skrbijo za prelepe moške in ženske modne obleke. Na Goriškem delujejo že od leta 1962 in hitro so tej trgovini dodali še 14 prodajnih enot. Že dolga leta skrbijo za zanesljivo kakovost izdelkov, ki so cenovno dostopni. Njihovo znanje, profesionalnost in dobra volja do dela ustvarjajo imenitne izdelke za vse.

manufaktura moska modra obleka benvenuto

 

Manufaktura in poroke

Manufaktura svojim strankam riše nasmehe na obraze s svojim odnosom in udobnimi izdelki že več kot 55 let. Najpomembnejše je, da se na poroki počutiš udobno, saj bo poročno slavje trajalo vse do zgodnjih jutranjih ur! Udobje, eleganco in kvaliteto Manufaktura vkomponira  v svoje izdelke, tako da lahko prav vsak najde nekaj zase. Bodoči ženin se bo počutil v svoji moški obleki Benvenuto samozavestno, možato in udobno ter bo tako pripravljen izreči svoj usodni DA.

manufaktura modra black tie benvenuto

 

Kakšen stil in barvo suknjiča bo nosil Miha bomo videli na Briški poroki. Ali bo izbral klasično črno ali modro barvo? Se bo odločil za nekoliko bolj drzno izbiro? Na primer bel suknjič z rdečim naprsnim šopkom, za poudarek briške barve češnje? Vse to bomo izvedeli 09 junija na Gradu Dobrovo, ko bo stopil svoj prvi korak v zakonsko življenje.

Na naši strani lahko najdeš še več poročnih ponudnikov, ki nudijo visoko kvaliteto in udobje na vajin poročni dan.

manufaktura logo