Deli z drugimi

Briška poroka: Gredič se predstavi

gredic cesnje

09. junija 2018 bodo Goriška Brda ovita v čudovito dogajanje – Briško poroko! Miha in Kristina si bosta zaobljubila večno zvestobo ter prehodila prve korake skupne življenjske poti. Briška poroka se bo začela že ob 12. uri in bo trajala pozno v noč. Tako si mladoporočenca po organiziranju poroke in poročnem slavju zaslužita srčen počitek v gradu Gredič, kjer bosta objeta z mirno naravo, sivkami in češnjami.

gredic restavracija

Gredič v vsej svoji lepoti

Gredič je butični hotel, ki združuje bogato zgodovino in sodobne vplive. Je pravi skriti zaklad Goriških Brd! Sijajna lokacija med češnjami in vinogradi nudi vrhunsko sprostitev, kot tudi zasebnost v edinstvenem okolju. Pari lahko svoje dneve preživijo sproščujoče in obkroženi z vrhunsko kulinariko. Z vsem srcem se lahko prepustita izbrani ponudbi hotela Gredič, v idilični vinski regiji na stiku alpskih in mediteranskih vplivov.

Sobe v gradu Gredič krasijo prijetna kombinacija naravnih materialov, tradicije in elegance, s čudovitimi pogledi na vinorodno pokrajino, ki ustvarja vabljiv ambient udobja in sprostitve. Pogled na vinograde in češnje nudi umirjen pogled in v srcu ustvarja izvrstno udobje.

gredic cesnjev nasad

Kulinarika

V okolišu Grediča lahko doživiš zares nepozabne trenutke. Pogled na naravo je veličasten, kulinarika pa popelje prav vsakega na izjemno popotovanje po briških okusih. Njihove jedi so namreč prepoznavne po prepletanju mediteranskih in kontinentalnih okusov s posebnim poudarkom na sezonskih in lokalnih sestavinah. Vsaka jed je popolnoma dovršena, skupaj z briškimi vini pa ustvarjajo pravo harmonijo. K popolnem doživetju prispeva tudi vrhunsko osebje in eleganten ambient.

gredic skampi roze

Domiselni kuharski mojstri resnično ustvarjajo poezijo na vsakem krožniku. Njihove kreacije vaju popeljejo na gastronomsko popotovanje in uživanje v enkratni kulinariki, zaznamovani z lokalnimi in mediteranskimi okusi.

Gredič ima tudi svojo vinoteko, ki vključuje vina najpomembnejših in najbolj unikatnih vinarjev bogate in raznolike goriške regije. Vzdušje in ambient lahko par doživlja ob čudoviti spremljavi unikatnih vin Goriških Brd. Privoščita se lahko najbolj zanimive okuse in doživita vznemirljivo pokušino vin, ki so v njihovi zbirki.

Zmagovalni par briške poroke bo prejel tudi sprostitveni paket od Hit d. d. Sproščala se bosta v objemu slovenskih Alp. Več o tem si lahko prebereš v Špik, Alpine resort: Začuti energijo Alp.

gredic vinska klet

gredic logo