Deli z drugimi

Astrološka znamenja, ki ustvarjajo najboljše pare

Si velika ljubiteljica astrologije, nenehno iščeš, katera astrološka znamenja se ujemajo s tvojim? Veš, katera znamenja horoskopa bodo tvoji najboljši prijatelji (in samo prijatelji)? Ali katera znamenja ti bodo dala najbolj strastnega partnerja? S kom se bosta spopadla? In komu se raje ne približuj? Obstaja veliko vprašanj, ki se jih moramo vprašati, ko iščemo nekoga posebnega v našem življenju (naj bo to prijatelj ali nekdo poseben) in se obrnemo na zvezde, da jih dobimo. Ali je astrologija resnična stvar ali ne, mnogi ljudje prisegajo nanjo oziroma so radovedni kako deluje. In resnično ima smisel.

Vsakemu bi od časa do časa prišlo prav malo pomoči pri ljubezni, zakaj torej ne bi videli kaj pripovedujejo zvezde? Če si zainteresirana za učenje o astroloških znamenjih in s katerim bi morala iti na zmenek, imaš srečo. Zbrali smo seznam 12 astroloških parov znamenj, ki so si bili usojeni.

Astrološka znamenja in njihova ljubezen:

astroloska znamenja bik
Fotografija: Patrick Baum

Oven in vodnar

Med ovnom in vodnarjem ni nikoli dolgočasnih trenutkov, kar naredi njuno razmerje izredno vznemirljivo. Obe znamenji sta noro pustolovski, zato sta vedno pripravljeni na vse – v spalnici in iz nje. Uživata v preizkušanju novih stvari in medtem poskrbita, da se v procesu oba dobro zabavata. Še posebej rada delata kot ekipa.

Medtem, ko se drugi pari morda naveličajo drug drugega, ta dva ostaneta skupaj močna in vedno uživata v družbi drug drugega. Toda oba vesta, kako pomembno je preživljanje časa s prijatelji in imeti nekaj časa zase.

Bik in rak

Bik in rak se resnično razumeta. Dobro delujeta drug z drugim, ker imata tesno fizično in čustveno povezavo. Oba se dobro razumeta znotraj in zunaj, kar omogoča, da se njuna zveza še bolj poveže, ko njuno razmerje raste.

Med njima veje velika hvaležnost, saj obe znamenji cenita, kdo je drugi in kaj ponuja. Ta par je močan, ker se zna dopolnjevati z lahkoto, zaradi česar nastane dolgotrajna ljubezen, ki jo je težko razdreti.

Dvojček in vodnar

Dvojček in vodnar imata noro duševno in čustveno povezavo. Medsebojno se dopolnjujeta, tako kot da se že leta poznata, tudi če je minilo le par mesecev (ali tednov). Ti dve znamenji imata prav tako veliko ustvarjalnost in ideje, ki jih nenehno želita obuditi: “Jutri bi morala iti na pohod?” “Imejva žabje noge za večerjo!”

In medtem ko sta zelo usklajena in preživljata čim več časa skupaj, uživata tudi v svoji neodvisnosti. Vendar to ne moti razmerja, saj oba razumeta, kako pomembno je preživeti nekaj časa zase, da bi se srce povečalo.

astroloska znamenja nevesta zenin avto
Fotografija: Davids Kokainis

Rak in ribi

Rak in Ribi sta dve hladni vodni znamenji in imata instinktivno veliko kozmično povezavo. Skupaj delujeta dobro, ker se med seboj poznata na kar sta tudi zelo ponosna. Imata močan občutek razumevanja samega sebe, zaradi česar lahko zlahka oblikujeta trdno vez, ki bo zdržala vzpone in padce vsakega razmerja.

Da bi stvari še izboljšala, imata zelo kompatibilne posamezne lastnosti, ki se dobro povezujejo. Riba ima zelo dobro povezavo z drugimi, medtem ko je rak namenjen negovanju tistih okoli njega, kar jima omogoča trajno delovanje. Končni rezultat je globoka, vzporedna miselna povezava, ki je ni enostavno razdreti.

Lev in strelec

Strast je visoka med levom in strelcem, saj obe znamenji uživata življenje in ljubezen, ter poskrbita da oba čutita enako. Oba sta strastna glede tega, kaj želita in sta izjemno spodbujajoča, da dosežeta katerikoli cilj ali sanje. Oba sta ognjeni znamenji in imata tako globoko razumevanje do drugega, kar jima pomaga, da se lahko razumeta na globlji ravni.

To je par zabav in avantur, tako da se njuni prijatelji radi družijo z obema. Poznaš tak tip ljudi? Strast teh dveh znamenj do življenja, ljubezni in partnerja je neverjetno opojna.

Devica in bik

Ker sta oba zemeljski znamenji, se devica in bik resnično dopoljujeta. Oba sta popolnoma praktična v vsakdanjem življenju in enostavna, kar jima pomaga, da se njun odnos ohladi, miruje in zbere brez posledic. Ti dve astrološki znamenji sta zelo iskreni, zaradi česar sta si neverjetno blizu, še posebej v resnem, dolgoročnem odnosu.

Ne boste našli dveh drugih znamenj, ki sta si med seboj tako posvečena kot devica in bik, ne samo zato ker imata en do drugega veliko odprtost, temveč tudi, ker imata enake značilnosti in vrednote. To jima omogoča, da se resnično razumeta do potankosti.

astroloska znamenja lev levinja
Fotografija: Wade Lambert

Tehtnica in dvojček

Odnos med tehtnico in dvojčkom je ustvarjen na močni intelektualni povezavi. Oba sta zračni znamenji in globoko verjameta v duševno stimulacijo. Tehtnica in dvojček sta zelo inteligentna in zatopljena v svojo duhovnost.

Ti dve znamenji prav tako zagotavljata veliko razumevanje in spoštovanje do druge osebe, kar ju naredi odlična partnerja. Kar se tiče harmonije, natanko vesta kaj narediti. Takšen par uživa v ohranjanju miru v svojem odnosu, tako da ponujata prijateljstvo, znanje in razumevanje drug do drugega.

Škorpijon in rak

Včasih razmerje z dvema intenzivnima osebama ne deluje. Vendar ne, če je ena oseba škorpijon, druga pa rak. Ti dve vodni znamenji sta intenzivni, ko gre za čustva kar pomeni, da je njuna vez še močnejša.

Škorpijon in rak si izmenjujeta strast med seboj, kar jima omogoča odlično timsko delo. Pomagata drug drugemu ustvariti uravnoveženost in enotnost ter tako postaneta še močnejša. Sta globoko posvečena drug drugemu in zagotavljata globok sistem podpore. Oba imata zelo podobne morale in sta drug do drugega zelo zaščitniška.

Strelec in oven

Strelec in oven sta oba ognjeni znamenji, tako da lahko med njima pričakujemo nekaj resne žgoče strasti. Oba imata neverjetno količino energije, ki jo prineseta v razmerje. S tem odnos postaja le še močnejši in lepo cveti. Oba izjemno cenita sebe, svojega partnerja, osebe okoli njiju in življenje samo.

Medtem ko se v nekaterih primerih privlačijo nasprotja, ti dve znamenji kažeta, da ju podobnost še bolj približujejo. To je par, ki gre s skupnimi močmi skozi vse, kar življenje prinese na pot in to bosta storila skupaj z nekaj resnimi pripravami na nov korak.

astroloska znamenja moz zena narava
Fotografija: Bin Thi’U

Kozorog in bik

Obstaja razlog, zakaj je bilo največ rezultatov, da imata ti dve znamenji večjo kemijo kot kateri koli drug par astroloških znakov. Kozorog in bik imata nekaj o čemer bi lahko ostali le sanjali – neskončno ljubezen. Ta dva zaljubljenca bosta skupaj za vedno uživala medsebojno družbo do konca življenja.

Razlog, zakaj je njuna vez tako tesna je, ker imata resnično spoštovanje in ljubezen do svojega partnerja, ki jo lahko ponudita le resnični sorodni duši. Njun odnos je neprecenljiv in izjemno romantičen. Takšna astrološka znamenja imajo nekaj, po čemer vsi hrepenimo v svojem življenju. 

Vodnar in tehtnica

Vodnar in tehtnica sta zračni znamenji, ki imata neverjetno psihološko povezavo. In ta gre globoko … res globoko. Tako globoko kot dokončevanje stavkov, ki jih je eden izmed partnerjev načel. Njun odnos je skoraj mističen, ker ga nihče drug ne more razumeti. Navsezadnje le onadva vesta, kaj se dogaja v njunih glavah. 

Dobita točno to kar želita in se ne obremenjujejo s tem ali drugi to vidijo ali ne. Medtem ko imata obe znamenji močan občutek individualnosti ne dovolita, da to škoduje njunemu odnosu. Pravzaprav ju to le krepi. V celoti se ti dve znamenji odločita iti korak za korakom naprej skozi življenje, z roko v roki, ker raje ostaneta skupaj kot narazen.

Ribi in škorpijon

Drug par, ki je zelo intuitiven, sta riba in škorpijon. Ti dve astrološki znamenji lahko prideta v partnerjeve misli, skoraj kot, da bi vedela kaj druga oseba razmišlja. Njuno poželenje se razteza širše kot le poželenje po razumevanju telesa in duše. Želita se naučiti, kaj drugega osreči.

O sebi in svojem partnerju želita vedeti vse, ker imata tako visoko spoštovanje do nasprotnega znaka. Njuna strast je nebesno visoka, ne bojita se biti romantična, ne glede na to, kako “pocukrano” in pretirano izgleda.

V primeru, da še ne veš kakšno je astrološko znamenje tvojega partnerja, si lahko prebereš 50 zabavnih idej za zmenke. Tako se bosta lahko zabavala in ga mimogrede morda vprašala če je škorpijon za k tvoji ribi.

astroloska znamenja nocno nebo mlecna cesta
Fotografija: Alan Labisch