Deli z drugimi

7 alternativ za poročni ognjemet

poroka porocni ognjemet nevesta

Poročni ognjemet se lahko zdi popoln spektakel za zaključek slavnostnega poročnega dne, vendar lahko stroški za material in omejitve na prireditvenem prostoru povzročijo velike težave. S tem v mislih smo zate pripravili seznam naših najljubših alternativ za poročni ognjemet, ki so veliko prijaznejše za denarnico in okolje.

1. Iskrice presenečenja namesto poročnega ognjemeta?

poroka porocni ognjemet druzica prica

Ko ura odbije polnoč bodo tvoji gostje z veseljem proslavljali vajino ljubezen s prižganimi kresničkami. Tako proslavljanje vsebuje pirotehniko, a je vseeno intimnejše kot poročni ognjemet.

2. Višje, visoko in daleč stran

poroka porocni ognjemet neon znak

Svetleči baloni so veliko varnejša alternativa kitajskim lanternam. Uporabi LED lučke ali pa svetleče paličice s katerimi boš pričarala dramatičen odhod na medene tedne.

3. Poročni ognjemet ali romantična noč pod zvezdami?

poroka porocni ognjemet nevesta zenin

Poroke na plaži v eksotičnih krajih imajo poseben čar – zagotovljeno sonce za obred in dih jemajoče nočno nebo. Kdo potrebuje glasen poročni ognjemet pri nebu polnem bleščečih zvezd? Preberi si Majhna poroka: Kako imeti bolj osebno in intimno poroko?.

4. Pepelkina kočija

poroka porocni ognjemet nevesta zenin kocija

Konjska vprega je klasičen način s katerim se posloviš od svatov. Dodaj nekaj buč z izdolbenimi srci, v katerih bodo gorele sveče, da ustvariš pravo pravljično vzdušje.

5. Popolno pokanje zamaškov

poroka porocni ognjemet zdravica

Ko se poročna zabava približa koncu, povabi družino in prijatelje k slavnostnemu odprtju flaše šampanjca (samo za dekadentne!).

6. Viseče žarnice, okrasne lučke in romantika

poroka porocni ognjemet firefly luci

Viseče žarnice ali okrasne lučke v steklenih kroglicah ustvarijo romantično atmosfero, še posebej če visijo vzdolž skrivnostne vrtne potke.

7. Bleščeči konfeti

poroka poročni ognjemet nevesta ženin cvetje

Biti zasnežen s ploho bleščečih konfetov ima poseben čar, še posebno, če je tvoja poroka organizirana v hladnih mesecih. Topi s katerimi se izstrelijo konfeti visoko v zrak pa ustvarijo še večji šov.

Ali je vajin proračun zelo omejen? Če je temu tako si mogoče ne želiš ničesar od zgoraj naštetega. Lahko pa si prebereš Poročni proračun: Kako najbolj učinkovito plačati svojo poroko? Morda boš po temeljitem razmisleku le našla dovolj financ za tvojo pravljično poroko.

via GIPHY