Deli z drugimi

Ali je airbrush makeup prava izbira zate?

nevesta-airbrush-makeup-poroke-licila

Airbrush makeup je izjemno popularen v manekenskem in filmskem svetu, v zadnjem času pa pridobiva na priljubljenosti tudi med nevestami. Ni dvoma, da pravilno tehnika ličenja airbrush ustvari gladek in brezhiben videz, ki ga je morda težko ustvariti z običajnimi ličili. Toda preden se odločiš za makeup ustvarjen z airbrushom, ti svetujemo, da si prebereš nekaj prednosti in slabosti uporabe.

Airbrush makeup in njegove prednosti

  • Obstojen čez cel dan

Večina airbrush ličil temelji na silikonu, kar pomeni, da obstanejo dlje in so bolj vodoodporna kot običajen makeup. Tako bo prestal večino objemanja in poljubljanja, ki se bodo nedvomno odvijali čez celoten dan.

  • Brezhiben zaključek

Nanašanje teh ličil omogoča, da je makeup nanešen enakomerno, kar ustvari brezhibno enakomeren in gladek zaključek – perfektno za stotine poročnih fotografij.

airbrush makeup pripomocki vizazistka licila

  • Majhna količina makeupa

Airbrushanje zahteva manj produkta za veliko učinkovitost. Zaradi pršoče tehnike nanašanja, lahko že majhna količina naredi velik učinek.

  • Lažje nanašanje večih slojev

Zaradi tanjših plasti, se airbrush makeup posuši ekstremno hitro, zato lahko brez problema dodajaš dodatne plasti za večjo prekrivnost.

poroka nevesta porocni airbrush makeup licila licenje

Airbrush makeup in njegove slabosti

  • Lahko izpade luskasto

Airbrush ličila so odlična za navlaženo kožo, toda če je tvoja koža bolj suhega tipa, se lahko zgodi, da se nanešen produkt na tvoji koži začne krušiti, oziroma izpade luskasto. Glede na to, da je formula vodoodporna je konsistenca veliko bolj kremasta, kakor pri tradicionalni podlagi.

  • Težje ponovno nanašanje

Če se ti zaradi joka makeup začne ‘’uničevati’’, je precej težje zapolniti in popraviti sledi – ne glede na to ali poskusiš z airbrushanjem ali klasičnimi ličili. Zato je skoraj nemogoče ponovno ustvariti tvoj originalno perfekten izgled. Toda, če bo makeup ustrezno nanešen ter pravilno posušen, do tega problema sploh ne bo prišlo.

odstranjevanje makeup gobica cistilo poroka

  • Omejeno število odtenkov

Vrsta formule, ki jo uporabljajo za podlago pri airbrushu je drugačna, kot vsakdanje podlage. Na trgu je prav tako bolj omejena selekcija odtenkov in znamk, zato boš mogoče na koncu ugotovila, da se tvoja koža bolje ujame s tradicionalnimi podlagami.

  • Dražje

Večina makeup ustvarjalcev, airbrush makeup obravnava kot nadgraditev, zato je ponavadi to dražji način ličenja, kot tradicionalno nanašanje makeupa. Če nameravaš sama plačati za poročno ličenje, to mogoče ni najbolj cenovno ugodna odločitev.

Toda če si radovedna, potem se ne boj in o tem vprašaj svojo vizažistko, ko bosta preizkušali različne makeup stile za tvoj poročni dan. Le tako boš zares vedela, ali je vredno plačati nekaj dodatnih evrov.

Na koncu pa še: Zagotovo hočeš na svoj poročni dan izgledati najlepša verzija tebe, zato se definitivno posvetuj z vizažistko ter jo povprašaj o tem, kakšno je njeno mnenje ter ideja za tvoj makeup.