Deli z drugimi

Zaroka: 9 znakov, da te tvoj partner namerava zaprositi za roko

nevesta zenin roze sreca zaroka

Zagotovo si želiš, da bi ti partner pripravil sanjsko zaroko in te z njo popolnoma presenetil. Vendar je včasih dobro vedeti, kaj te čaka, da se znaš na to pripraviti. Mogoče bi recimo rada ob novem prstanu imela popolno manikuro, da bi prišel še bolj do izraza. Tako se lahko nemudoma naročiš pri manikerki, če opaziš, da je zaroka na vidiku. Pripravili smo seznam devetih znakov, ki kažejo na to, da te partner namerava kmalu zaprositi za roko.

nevesta zenin nacrtovanje potovanja pred zaroko

1. Tvoj partner se je javil, da bo za organizacijo vajinih počitnic poskrbel on

Veliko parov se zaroči ravno na počitnicah. Če torej tvoj partner nenadoma pokaže zanimanje za organizacijo vajinega skupnega potovanja, lahko sklepaš, da ima nekaj za bregom.

2. Neprestano govori o vajini prihodnosti

Če tvoj partner pogosto govori o daljni prihodnosti, mogoče skrivoma išče tvojo potrditev, da se takrat še vedno vidiš ob njem. Če se želiš poročiti z njim mu daj vedeti, da enako čutiš tudi ti. Po tem te nedvomno čaka popolna zaroka!

3. Zaroka = Vpraša te za velikost tvojega prstana

Če te partner z veseljem pelje v zlatarno, ali če opaziš, da je eden izmed tvojih prstanov izginil, obstaja velika verjetnost, da skuša ugotoviti, katero velikost prstana nosiš. Dandanes veliko parov zaročni prstan izbere skupaj, zato je obisk zlatarne precej očiten znak, da te namerava zaprositi.

4. Tvoj partner varčuje denar

Fant te je vedno z veseljem peljal ven, zadnje čase pa bi veliko raje ostal doma in gledal (brezplačne) filme na televiziji. Je tvoj partner, ki je običajno precej zapravljiv, nenadoma začel varčevati? Mogoče ti namerava kupiti lep zaročni prstan. Če si želiš, da bi te zaprosil za roko se pretvarjaj, da njegovega spremenjenega obnašanja ne opaziš.

nevesta prijateljica manikura zaroka

5. Nekdo te povabi na manikuro

Greš ven s prijateljicami? Ta konec tedna so te povabile na manikuro. Možno je, da za vsem tem stoji tvoj partner, ki je tvoje prijateljice zaprosil za pomoč. Tako je poskrbel, da boš imela na dan zaroke brezhibno urejene nohte.

6. Tvoj partner začne vohljati naokoli

Svojega fanta prej še nikoli zalotila, da bi brskal po tvoji škatlici z nakitom. Danes pa je bil tako zatopljen v tvoje ogrlice, da si že pomislila, da namerava kakšno nositi kar sam. Če tvoj partner začne vohljati po tvoji škatlici z nakitom ali po tvojem računu na Pinterestu je možno, da išče navdih za zaroko ali zaročni prstan. Prepusti se mu in zaroka bo resnično popolna.

7. Tvoj partner bi s teboj rad obujal spomine

Ljudje ob zarokah pogosto postanejo sentimentalni. Če zadnje čase tvoj partner z veseljem lista po vajinih albumih s fotografijami ali so njegova sporočila še posebej ljubezniva, je lahko to znak, da te kmalu namerava zaprositi za roko.

8. Zadnje čase se obnaša zelo skrivnostno in živčno

Eden drugemu povesta vse. Ko ga zadnje čase vprašaš, kje je bil, ti da nejasen odgovor. Ne, ne vara te. To je lahko znak, da načrtuje zaroko ali pa je na lovu za popolnim zaročnim prstanom. Ne bodi preveč zvedava, saj si boš tako samo pokvarila presenečenje.

9. Tvoj partner se želi prepričati, da pozna vse tvoje najljubše stvari

Če te fant namerava kmalu zaprositi za roko, bo poskusil ugotoviti, katera hrana, cvetje, aktivnost ali lokacija ti je najbolj pri srcu.

Preberi si tudi Zaroka je uspela! Kako veselo novico deliti s prijatelji?