Deli z drugimi

7 stvari, ki jih ljubi vsaka poročena oseba

nevesta zenin narava sopek porocena

Preživeti preostanek življenja s človekom, ki ga ljubiš, je le eden izmed mnogih razlogov za poroko. Poleg vsakodnevnega prebujanja ob občudovanja vrednem obrazu ljubljenega, obstaja še mnogo drugih razlogov za poročno slavje. Vsaka poročena oseba, najsi je sveže poročena ali se hitro bliža diamantni obletnici še vedno obožuje teh sedem preprostih stvari.

Adijo, predporočni stres

Kramljanje o osrednjih točkah poročnega slavja je nedvomno lahko zabavna stvar, sploh če se dogaja ob pogrnjeni mizi, obdani z našimi najdražjimi! Vendar po izdahnjenem „Da!“ nič ne prija bolj kot brezskrbno ustvarjanje nove, skupne prihodnosti brez dodanega stresa.

Videli vaju bodo v novi luči

Čeprav živita skupaj že šest let, vaju bodo ljudje po poroki videli v popolnoma novi luči. Nove globine vajine zveze bodo počastili s popolnoma novo vrsto spoštovanja.

Vsaka poročena oseba začne ustvarjati skupno prihodnost

Končno imaš nekoga, s katerim lahko skupaj dosegata cilje in načrtujeta zabavne oddihe. Skupaj lahko sanjata o tem kam bosta potovala, koliko otrok bosta imela in kako bosta preživela naslednje poletne počitnice.

porocena oseba nevesta avto
Fotografija: Cayton Heath

Čutila bosta preprosto zadovoljstvo

Ko sta bila še neporočen par, si se ves čas spraševala, če te bo prosil za roko ali ne. Ko te je naposled le zasnubil, si se morda začela obremenjevati s poročnimi plani. Po poroki se boš lahko končno sprostila in uživala v družbi svojega ženina, brez prekomernega razmišljanja.

Kmalu bosta družina

Kot poročena, bosta postala družina saj bosta vajini družinski drevesi naposled prepleteni. To je morda največja prednost poročenega življenja.

Imela bosta nov občutek varnosti

Sedaj veš, s kom boš v prihodnosti preživljala Valentinovo in Novo leto. Z nekom, ki je vznemirjen ob misli, da bo svojo prihodnost preživel s tabo.

Ustvarjala bosta nove običaje

Naravnost vzljubila bosta skupno utiranje nove poti. Ustvarita lahko svoje lastne, edinstvene običaje. Skupaj se lahko preselita v mesto ali celo v tujino.

Vsaka poročena oseba mora seveda ostati prijatelj s svojo boljšo polovico. Zatorej hitro skoči na članek o tem, zakaj in kako negovati prijateljstvo v zakonu.

porocena oseba pomol nevesta zenin
Fotografija: Aegean Wedding Photography